Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Türk Sağının Hikayesi" by Yavuz Altun ~ Book PDF Kindle ePub Free

Türk Sağının Hikayesi

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Türk Sağının Hikayesi
  • Author : Yavuz Altun
  • Release Date : January 21, 2019
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 252 KB

Description

Okuyacağınız kitap, 14 Eylül – 23 Kasım 2017 tarihleri arasında TR724 isimli internet sitesinde yayınlanan yazıların bir toplamıdır.
Bu yazıları yazmaya başlarken zihnimde, Türkiye’nin bugünkü hâli vardı. Belki o hâlden doğan kızgınlığım satırlara da yansımış, bazı meseleleri irdelemenin hakkını verememişimdir. Önyargılarım tesir etmiş de olabilir.
Ama daha da önemlisi, konuyla ilgili okuduğum kitapların çoğu Türkiye’deki kütüphanemde kaldığı için, birçok meseleyi ezberden ele aldım. Google aramalarında karşıma çıkan bazı dokümanlarla destekledim.
Hâliyle bu kitap, bir miktar tecrübe ile bir miktar araştırmanın ürünüdür. Akademik bir araştırma yetkinliğinde olmadığı gibi, esaslı bir araştırmacı gazetecilik çalışması da değildir.
Maksadım, bugün gelinen noktadan bakarak Türk Sağı’nın portresini çizmeye çalışmaktır. Elbette kendi anladığım şekliyle ve kafama takılan bazı problemler eşliğinde.
Adamakıllı bir literatür taraması yapamadığım için, bazı konularda benden önce söz söyleyenler olmuşsa, telif hakkı onlara aittir.
Osmanlı’dan bugüne, CHP içindeki ‘sağ temayüllerden’ İYİ Parti deneyimine kadar uzanan bir çizgide, Türk Sağı’nın hikâyesini anlamaya çalışmak, bir anlamda içine düşüp durduğumuz çıkmazların da görülmesini sağlayacaktır diye ümit ediyorum.


Books Free Download "Türk Sağının Hikayesi" PDF ePub Kindle